Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalnu stvar je uradio, svi su vidjeli da mali amerikanac nije imao donje sise i butine su previse spojene, za te stvari se prije nije moglo dobiti ni 3 mjesto a kamo li pobijediti. Covjek je pokraden i svako ko se imalo razumje bi izasao.
Cuj nije im'o donje sise. Izvini, moram 🤣🤣
Glaj kod šampiona roze tangi
Zato je i pobijedio 😂
nije on pobijedio
Kompleksaši najveći na dunjaluku
Bravo glupane novinarski,jebo vas onaj ko vam dade da piše,idite,ja sam mislio ubio je nekoga,zaprepastio!!!??,idi kopaj kanale a ne pisati!!!!
Realno slazem se sa ovim tolee likom. Anatomski je Hadi bolji bio. Ali svi znaju da je Mr. Olympia ionako namjesteno, to svi bilderi kazu, cak i pobjednici
Čovjek pokraden na očigled, ubjedljivo najbolji bio. Ali ne smije Iranac 2 puta američko takmičenje uzeti.
Hadi pokraden, ali šta je tu je
Ma bravo legendo. Neka si im pokazao💪🏾
Ovaj sto je pobjedio je pun sintola, uzasna forma
Kozojebu zabranit takmicenje van Irana!!
Ono bi samo nešto zabranjivali a kaže da je liberal
previse proteina i hormona u telu za tu lovu
Ovi krkani su najvece pice na planeti
Valja stat pod 250kg cucnja.
Ljudi nisu pice već gospoda. Sa svim sponzorima i uloženim vrijede barem milion $ i sad će oni hebati i sebe karijeru da kuhaju i dokazuju se sa svakim klošarom?
Klixo samo siri islamofobiju, i malo po malo sve gleda kako da ubaci ponesto nebi li se nadao pljuvanju